Aidatınızı internetten ödeyebileceğinizi biliyor musunuz?

23 Aralık, 2020
2538
Aidatınızı internetten ödeyebileceğinizi biliyor musunuz?






Değerli meslektaşlarımız,

Mimarlar Odası Şube ve Temsilciliklerine gelmeden, yıllık üyelik ödentisini Mimarlar Odası’nın web sitesi olan www.mo.org.tr üzerinden ödemenin mümkün olduğunu hatırlatmak isteriz. Bunun için https://uye.mo.org.tr adresini kullanabilir, sisteme giriş yaptıktan sonra bu yılki ve geçmiş yıllara ait aidatınızı kredi kartıyla ödeyebilirsiniz.

ÜYE GİRİŞİ bölümünü kullanabilmeniz için e-posta adresinizin yetkilendirilmiş olması gerekmektedir.

  • Daha önce "WEB Üzerinden Yapılacak Üyelik İşlemlerine İlişkin Sözleşme"yi imzalayıp ilgili biriminize verdiyseniz şifrenizle girebilir, şifrenizi hatırlamıyorsanız "Şifremi Unuttum" butonuna tıklayarak şifrenizin kayıtlı e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Sistemde kayıtlı e-posta adresiniz değiştiyse ilgili biriminizle görüşerek bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.
  • Daha önce sisteme giriş yapmadıysanız sifre@mo.org.tr’ye yazarak "ad-soyad, sicil numarası, TC numarası, geçerli e-posta adresi ve telefon numarası" bilgilerinizi iletmeniz ve kayıt olmanız gerekmektedir. İlettiğiniz bilgiler sistemdeki bilgilerinizle uyuşuyorsa üye girişi yapmanız için gerekli olan şifre tarafınıza e-postayla gönderilecektir.

Üye girişi yaparak Mimarlar Odası Üye Bilgi Sistemi’nde yer alan bilgilerinizi görüntüleyebilir, güncelleme talep edebilir ve aidat ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden belge talep edilmesini mümkün kılacak sistemle ilgili çalışmalarımız da devam etmekte ve en kısa zamanda kullanıma açılması hedeflenmektedir.

Geçmiş yıllara ait üye ödentisinin, borcun ödendiği tarihteki üye ödentisi miktarı üzerinden alındığını ancak geriye dönük 5 yıldan fazla aidat borcu olan üyelerin, 5 yıldan önceki borçlarının ilgili yılın aidat miktarı üzerinden hesaplandığını hatırlatırız. Dolayısıyla 2021 yılına geçilmeden geçmiş yıllara ait üye ödentisi borcu olan üyelerimizin 2020 yılı ücretleri üzerinden ödemelerini yapabilmeleri için 31 Aralık 2020 tarihine kadar sürelerinin olduğunu vurgulamak isteriz.

Mimarlar Odası olarak üyelerimizin hayatını kolaylaştırabilmek için yeni adımlar atmayı hedeflediğimizi, bu konuda çalışma yürüttüğümüzü ve daha iyisini yapmak konusunda değerli katkılarınıza her daim açık olduğumuzu belirtiriz. Herkese daha güzel ve sağlık dolu bir 2021 yılı dileriz.

TMMOB Mimarlar Odası

mo.org.tr/index.cfm