MİMARLAR ODASI CANLI YAYIN ETKİNLİĞİ: “BİLİRKİŞİLİK ALANINDA NELER OLUYOR?”

29 Haziran, 2020
4893
MİMARLAR ODASI CANLI YAYIN ETKİNLİĞİ: “BİLİRKİŞİLİK ALANINDA NELER OLUYOR?”





Mimarlar Odası Canlı Yayın Etkinliği:

“Bilirkişilik Alanında Neler Oluyor?”


TMMOB Mimarlar Odası, kamu yararına çalışmalarını sürdüren çalışma alanlarından biri olan bilirkişilik alanına dair bir söyleşi düzenliyor.30 Haziran 2020 Salı günü, 14.00-17.00 saatleri arasında “Bilirkişilik Alanında Neler Oluyor?” başlığında düzenlenecek olan etkinlik, 6754 sayılı yasa ile köklü değişikliğe uğrayan alanda yaşanan sorunları, çözüm önerileriyle birlikte tartışmaya açmayı hedefliyor. Yeni düzenlemelerin ardından geçen üç yıl boyunca sorunların devam ettiği bilirkişilik alanında, kanun uygulayıcı idarelerde yaşananlar, bilirkişilerin yaşadıkları, bilirkişilik temel eğitimlerinde yaşananlar başta olmak üzere, adli ve idari yargıda bilirkişi raporlarının önemi gibi konular etkinlik boyunca detaylı olarak konuşulacak.


Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanı İzzet Başara, Mimarlar Odası Bilirkişilik ve Gayrimenkul Değerleme Komitesi Başkanı Ali Ekinci, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Kulaksız ve Mimarlar Odası Hukuk Müşaviri Av. Berna Çelik’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlik Mimarlar Odası MYK Üyesi Ali Hakkan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Etkinlik süresince konuşmacılara iletilecek olan sorular, sunuşların ardından düzenlenecek soru-cevap bölümünde tartışılacak.


Zoom üzerinden düzenlenecek söyleşiye kayıt yaptırarak etkinliğe katılabilir ya da YouTube ve Facebook üzerinden canlı yayını takip edilebilirsiniz.


Zoom kayıt bağlantısı:

https://zoom.us/meeting/register/tJctce2vpjwoGtCb3Iq6HkFBNJRAWxNhRhSB


YouTube canlı yayın bağlantısı:
https://youtu.be/NvOQFDRzRKg


Bilgisayarınıza veya akıllı telefonunuza Zoom uygulamasını indirdikten sonra, belirtilen bağlantı aracılığıyla etkinliğe kayıt yaptırabilirsiniz. Katılım 100 kişi ile sınırlıdır. Etkinlik yayın saatinden 15 dakika önce açılacak, Zoom’a giriş yapan ilk 100 kişiye onay verilecektir. Etkinliğin SMG kaydını yaptırmak isteyen üyelerimizin, Zoom üzerinden kayıt olurken sicil numaralarını belirtmeleri gerekmektedir.

Zoom üzerinden bağlanamayanlar için yayın, Mimarlar Odası’nınYoutube ve Facebook sayfalarından canlı olarak takip edilebilecektir.


TMMOB Mimarlar Odası Çevrimiçi Etkinlik Kuralları:

• Online toplantılarda, toplantıya katılan katılımcı sessize alınır.

• Açılış moderatör tarafından yapılır ve akabinde söz konuşmacılara verilir.

• Katılımcıların Zoom ve YouTube aracılığıyla sohbet bölümü üzerinden ilettiği sorular moderatörtarafından konuşmacılara iletilir ve soru-cevap bölümünde tartışılır.

• Mimarlar Odası’nın bilgisi ve izni dışında toplantı kayıt altına alınamaz, yaygınlaştırılamaz.


Anlayışınız için teşekkür ederiz.